Liberation Games Herpen 5 mei 2022

Liberation Games Herpen

In Herpen worden op 5 mei de  gratis Liberation Games georganiseerd door stichting Dunes Games en de Herpse Vitale Vereniging. Zij gaan op en rondom sportpark de Wilgendaal een leuke ‘bootcamp run’ organiseren. Zo ervaar je een echte militaire training.

Meedoen kan voor iedereen vanaf 4 jaar. Papa’s en mama’s zijn ook welkom om de uitdaging aan te gaan.

Voor iedereen wordt er een lekkere kom Vrijheidssoep beschikbaar gesteld en om 14:00 uur vormen we allemaal samen de ‘Freedom Band’ door mee te zingen en dansen op het nummer ‘Iedereen is van de wereld, dat op dat moment bij alle Vrijheid in Verbondenheid activiteiten te horen zal zijn.

Omdat deze activiteit onderdeel uitmaakt van de Bevrijdingsdagactiviteiten in Oss, is de activiteit gratis.

Let op: aanmelden is verplicht!