Nieuws

Hoe beleef jij de grazers in de Maashorst?

Al enige tijd lopen er wisenten, Taurossen en Exmoor-pony’s in de Maashorst. Zij begrazen het gebied. Dit jaar gaan we bekijken wat de effecten van hun begrazing op de natuur zijn. Ook willen we weten hoe jij als bezoeker van de Maashorst de aanwezigheid van de grote grazers beleeft.

Doe mee aan het onderzoek
Onder de deelnemers van het onderzoek verloten we twee rondleidingen voor twee personen met een persoonlijke gids door De Maashorst. Een bijzondere ervaring die zelfs voor de grootste kenners nog verrassende plekjes en weetjes oplevert. Je kunt de vragenlijst invullen tot 10 juni. Ga naar www.allemaalmaashorst.nl en vul de vragenlijst in!

We horen je graag!
We hopen dat verschillende bezoekers aan de Maashorst meedoen aan het onderzoek. Denk aan fietsers, wandelaars of ruiters. Of aan gezinnen, jonge mensen, opa’s en oma’s. Op deze manier krijgen we een goed beeld van de beleving en een representatieve uitkomst.

Anoniem invullen
Je kunt anoniem meedoen aan het onderzoek dat ongeveer 15 minuten duurt. Wil je meewerken aan een telefonisch interview waarbij we dieper op de inhoud kunnen gaan? Graag! Maar dan is het onderzoek niet meer anoniem. Wij maken een blinde selectie uit de aanmeldingen die we hiervoor krijgen.

Meer info: www.allemaalmaashorst.nl