Nieuws

Werkzaamheden Alard van Herpenplein, Rogstraat en Molenstraat in Herpen

Op 14 september start aannemingsbedrijf Gebroeders Remmits BV uit Wijchen met de werkzaamheden aan het Alard van Herpenplein en de Rogstraat.

Wat gaan we doen?
We gaan de bestaande verharding verwijderen en bomen kappen. De riolering in de Rogstraat vervangen we door nieuwe riolering en daarna brengen we nieuwe verharding aan. Ook leggen we in de Rogstraat aparte riolering aan om regenwater op te vangen. In de andere straten en op het plein gaan we een speciale fundering aanbrengen waar we het water in opvangen en in de bodem brengen. Ook daar gaan we weer nieuwe verharding aanbrengen. In de straten gebruiken we de huidige gebakken klinkers. Op het plein leggen we nieuwe gebakken klinkers.

Wat is de planning?
We voeren de werkzaamheden in fases uit om de overlast te beperken. Fase 1 start dus op 14 september. Vanaf 31 augustus gaan de nuts-bedrijven in fase 1 aanpassingen doen aan het netwerk. Vanaf 26 augustus gaan we bomen kappen en graafwerkzaamheden uitvoeren voor archeologisch onderzoek. Het verkeer in de Rogstraat kan dan nog gewoon doorgaan. De Rogstraat sluiten we vanaf 28 september af voor doorgaand verkeer en is voor de kerstvakantie weer open voor verkeer. De werkzaamheden duren tot medio maart volgend jaar.

Heeft u vragen?
Als u nog vragen heeft over de brief kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 14 0412 of per mail p.megens@oss.nl