Nieuws

26 september 2023 Een avond over seksualiteit, gender en acceptatie

Queertalk: Een avond over seksualiteit, gender en acceptatie

In onze diverse samenleving is het van belangrijk belang om aandacht te besteden aan inclusiviteit en acceptatie. Volgens recente statistieken is 1 op de 15 mensen niet hetero en maakt daarmee deel uit van de LHBTIQA+ gemeenschap. Maar wat betekent dit eigenlijk? Hoe kunnen we gezamenlijk streven naar een veilige omgeving voor iedereen, ongeacht hun seksuele voorkeur en/of genderidentiteit? Wat betekend dat voor mij?

Op 26 september organiseren we een inspirerende lezing genaamd Queertalk, waarbij we deze vragen uitgebreid zullen bespreken. De avond biedt niet alleen inzichten in het onderwerp, maar ook praktische tips en hulpmiddelen om seksualiteit en gender bespreekbaar te maken. Daarnaast richten we ons op het bespreken van vooroordelen en de invloed die deze hebben op individuen binnen de gemeenschap.

Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. We nodigen je dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze leerzame avond en je stem te laten horen!

De lezing Queertalk zal plaatsvinden op dinsdag 26 september om 19.30 uur in ’t Slotje Herpen, Schoolstraat 2. Toegang is gratis voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ons-welzijn.nl of neem contact met ons op via chien.engel@ons-welzijn.nl.