Nieuws

Oss Innoveert

Beste volger van Oss Innoveert,

Oss Innoveert staat niet stil! Wij informeren je graag over het laatste nieuws, want dit jaar gaat Oss Innoveert verder met maar liefst drie edities:

  • leren en ontwikkelen
  • kinderen in armoede
  • welzijn en zorg

Wil je een plan indienen?
Wil je een plan indienen bij (één van de drie edities van) Oss Innoveert? En wil je snel starten? Dien dan je plan in vóór 1 april 2018. Als we denken dat je plan past binnen het fonds van Oss Innoveert, dan nodigen we je ook uit om je plan toe te lichten tijdens de inspiratiebijeenkomst op woensdag 30 mei 2018 van 16.00 tot 19.00 uur in de Pauluskerk in Oss. Daar kun je vragen stellen aan de andere aanwezigen en geven zij je feedback. Dat helpt je verder om je plan waar te maken.

Kijk voor meer informatie en het indienen van een plan op www.oss.nl/ossinnoveert

Je kunt ook na 1 april 2018 een plan indienen bij Oss Innoveert. Het is nog niet bekend wanneer de volgende bijeenkomsten zijn in 2018. Meer informatie volgt later.

Heb je zelf geen plan, maar wil je wel meedoen?
We zoeken altijd actieve meedenkers voor de inspiratiebijeenkomsten. Je bent van harte welkom! Ook als je zelf geen plan hebt. Op de inspiratiebijeenkomst presenteren de initiatiefnemers hun innovatieve plan. Zij ontvangen graag feedback van de aanwezigen. De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 30 mei 2018 van 16.00 tot 19.00 uur in de Pauluskerk in Oss. Wil je er bij zijn? Meld je aan bij ossinnoveert@oss.nl. Je mag ook anderen uitnodigen voor de bijeenkomst.

Vragen
Heb je vragen of wil je meer weten? Voor Leren en ontwikkelen en Welzijn en zorg kun je contact opnemen met Leontien van Hassel of Angela Berende. Voor Kinderen in armoede kun je contact opnemen met Cathy van Doorn of Sille Dohmen. Wij zijn bereikbaar via telefoon 14 0412 of stuur een e-mail naar ossinnoveert@oss.nl

Leren en ontwikkelen
In Oss krijgt talent een kans, door mogelijkheden te bieden aan een ieder om een leven lang te leren en zich te ontwikkelen. Dit willen wij realiseren samen met Ossenaren, onderwijsprofessionals, ondernemers en medewerkers van gemeente Oss. Daarom dagen wij iedereen uit om innovatieve activiteiten en plannen te ontwikkelen en in te dienen bij Oss Innoveert.

Kinderen in armoede
Heb jij een goed, vernieuwend of inspirerend idee? Een effectieve activiteit of een product om kinderen in armoede te helpen? Stuur dan je plan in bij Oss Innoveert en maak kans op ondersteuning en een startinvestering om jouw idee uit te voeren!

Welzijn en zorg
Oss Innoveert zoekt inwoners die een plan hebben om de zorg voor elkaar, de sociale contacten en leefbaarheid in wijk en buurt te verbeteren. Initiatieven die het (samen) leven in gemeente Oss prettiger en leuker maakt. Iedere inwoner van gemeente Oss kan een plan indienen. Deze initiatieven mogen ondersteund worden of in samenwerking met professionals, ondernemers, studenten uitgevoerd worden. De regie en het initiatief ligt daarbij bij de inwoners en niet bij een professionele organisatie.