Nieuws

Woningbouwplannen Wilgendaal

De afgelopen jaren is er flink gebouwd in Wilgendaal en dat werd ook hoog tijd. Reuvers Bouw en Ontwikkeling heeft in fase 1 een twintig-tal prachtige woningen gebouwd, waaronder geschakelde woningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Daarnaast heeft de startersvereniging ook een serie geschakelde starterswoningen gebouwd en zijn een aantal zelfbouwers aan de slag gegaan. Het geheel begint al een gezellig dorps buurtje te worden met zijn inrichting en beukenhagen. De meeste huizen zijn al bewoond, slechts een enkele woning is nog niet verkocht en er zijn nog enkele zelfbouwkavels voorhanden. De verkoop van huizen in de volgende fase is ondertussen begonnen.

De wijkagent bevestigt dat er de laatste maanden relatief veel inbraken in ons gebied hebben plaatsgevonden. Naast het nemen van preventieve maatregelen, zoals goed hang- en sluitwerk, is het van belang om verdachte situaties zo snel mogelijk te melden aan de politie.

Er is een app beschikbaar om buren te alarmeren als er iets verdachts wordt waargenomen. In Overlangel werken hier al een aantal groepen mee. Meer informatie op SOS4us.